Molenstichting present op Braderie

Vastleggen in volledig scherm 15-6-2015 195250.bmpNog twee weken en dan staat de binnenstad van Weert weer in het teken van de jaarlijkse Braderie.

Een hele dag lang staan de promenades vol met kramen van kooplieden die hun waar aan de man of vrouw brengen en van verenigingen en stichtingen die de kans aangrijpen zich aan een breed publiek te presenteren. En om misschien nog wat geld te verdienen voor de vereniging of clubkas.

Ook Molenstichting Weerterland is, na enkele jaren afwezigheid, weer van de partij op de Meikoel. Daar staan we met onze nieuwe kraam om de molenstichting te presenteren, vrienden en vrijwilligers te werven en om onze molenartikelen te verkopen. Zoals ambachtelijk gemalen meel en Weerterland honing. We staan op de Meikoel. Komt u ook bij ons even een kijkje nemen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s