Zomers avonddraaien in Tungelroy

Sint Annamolen (1875) van Tungelroy

Sint Annamolen (1875) van Tungelroy

In de maanden juni en juli draaien de wieken van de Sint Annamolen van Tungelroy eens in de veertien dagen ook op dinsdagavond. Beide huismolenaars Jan Moonen en Frank Oosterhuis zijn op de dinsdagavonden 9 en 23 juni en 7 en 21 juli ’s avonds op de monumentale molen aanwezig. Bij voldoende wind wordt er gedraaid en gemalen. Belangstellenden zijn van harte welkom om op deze avonden eens binnen te wandelen op de molen. Naast het avonddraaien is de molen aan de rand van Tungelroy ook vast iedere eerste woensdagmiddag van de maand vanaf 13.30 uur en ieders 3e zaterdag van de maand van 10.30 tot 16.00 uur geopend, Bovendien kunt u ook altijd bij de molen op visite komen als u ziet dat de wieken draaien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s