Nominatie architectuurprijs voor buurtmolentuin

Buurt

Buurtmoentuin bij molen De Nijverheid

Jaarlijks wordt in Weert de Architectuurprijs voor Weert en Nederweert uitgereikt, met wisselende thema’s. Dit jaar is het onderwerp de publieke ruimte. Naast projecten als de Werthaboulevard en het Horecaplein Nederweert is ook de molentuin bij de Nijverheid genomineerd. Met vereende krachten en grote inzet van alle betrokkenen is deze tuin toegankelijk gemaakt en heeft een functie gekregen voor de buurt. De sierbestrating, jeu de boulesbaan, pluktuin en graanakkers zijn bijzondere elementen.

Vanaf 8 juni kan online gestemd worden via de website www.architectuurlijkweert.nlOp 13 juni staat de stand van Architectuurlijk Weert op de Markt in Weert. De prijsuitreiking is op 28 juni om 14 u in de bovenzaal van bistro La Porte (hoek Bassin/Werthaboulevard).

Namens Architectuurlijk Weert,

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s