Middagje op de molens

pageZomaar een collage van vijf foto’s die allemaal vanmiddag bij enkele van onze molens gemaakt zijn. Ze tonen uitstekend hoe we als Molenstichting Weerterland bijna dagelijks volop met onze molens in de weer zijn. Met groenonderhoud, met molenonderhoud, met het ontvangen en rondleiden van gasten. Jong en al iets ouder. En ze laten duidelijk zien dat onze molens zich over een toenemende populariteit mogen verhogen.

Wilt ook u een bijdrage hieraan leveren? Overweeg dan eens molenvrijwilliger te worden. Vooral molengidsen hebben we nog enkele nodig. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden om als molenvrijwilliger voor de molens, het groen bij de molens en voor de molenbezoekers in actie te komen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s