Koninklijk schouderklopje

Frans Driessens

Frans Driessens

De penningmeester van Molenstichting Weerterland, Frans Driessens, heeft vrijdag een Koninklijk schouderklopje mogen ontvangen tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Frans werd geëerd met het lidmaatschap in de orde van Oranje Nassau voor zijn verdiensten voor o.a. VV De Rogstaekers, de handboogvereniging en voor het behoud van de Weerter Molens. De onderscheiding werd hem uitgereikt door burgemeester Heijmans tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater De Munt in Weert. Naast zijn vrijwilligerswerk voor Rogstaekers, handboogvereniging en Molenstichting was hij ook jarenlang als zelfstandig ondernemer mede-eigenaar van de scheepswerf in Weert aan de Zuid Willemsvaart. Tegenwoordig ontwerpt Frans Driessens nog altijd nieuwe molenroeden voor de nieuwbouw of restauratie van windmolens door Adriaens Molenbouw Weert.

De uitreiking werd was voor Frans extra verrassend omdat ook zijn vrouw Truus Driessens met een koninklijk lintje werd vereerd.

Het gedecoreerde echtpaar staat L1 TV te woord

Het gedecoreerde echtpaar staat L1 TV te woord

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s