Nieuwe zeilen voor drie molens

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERADe beide Sint Annamolens in Keent en Tungelroy krijgen op korte termijn nieuwe molenzeilen. Bovendien worden ook bij molen De Nijverheid in Stramproy twee zeilen vervangen. Tijdens de restauratie in 2010/2012 kreeg de Nijverheid al een paar nieuwe zeilen. Alle 10 zeilen die nu vervangen worden, waren al langer slecht. Tijdens een recente storm waren er zelfs spontaan gaten in de zeilen ontstaan en kwam een zeil zelfs in z’n geheel los.  De nieuwe zeilen worden geleverd via Adriaens Molenbouw Weert B.V.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s