Geloof en een hoop liefde

St Annamolen Punt Welzijn 060Zaterdag krijgen we van een cameraploeg op bezoek op de Sint Annamolen van Keent. Voor de EO programmaserie Geloof en een hoop liefde van de EO worden zaterdag opnames gemaakt van onze nestor-molenaar Gerie Fijen. Gerie is al bijna 42 jaar vrijwillige molenaar op de gemeentelijke windmolens van Weert. In de molen zal Gerie vertellen over het zijn van vrijwillige molenaar, over het behoud van deze monumentale molens maar ook over zijn activiteiten voor de lekendienst van het kerkje van Schoor en voor het kerkelijk zangkoor.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s