Lezingen van Molenstichting Weerterland

ScreenshotsWist u al dat Molenstichting Weerterland ook lezingen verzorgt?
Bij u in uw verenigingslokaal of de kantine van de sportclub of het bedrijf of in het buurthuis of het buurtcafé. De lezingen kunnen overdag of ’s avonds verzorgd worden. Voor een lezing vraagt de molenstichting een vergoeding. 

We hebben momenteel vijf verschillende lezingen voor belangstellenden in petto: over de molens in het algemeen en over de molens in het Weerterland in het bijzonder.


Daarnaast bieden we een lezing over de Verdwenen Stadsmolens van Weert, een lezing over Weerter molens op prentbriefkaarten en de lezing Weerter molens door de jaren heen: een unieke fotografisch kijkje door de jaren heen op onze Weerter molens.

Kortom: voldoende keuzemogelijkheid.
Een lezing boeken kan online via deze webpagina .

Wij kunnen als molenstichting ook zorgen voor apparatuur als een beamer en laptop wanneer uw club of organisatie daarover niet mocht beschikken. Alle lezingen worden visueel ondersteund door een presentatie met veel vaak bijzondere foto’s.

Iedere lezing duur ca 30 tot 45 minuten zodat voor een avondvullend programma met mogelijkheid tot het stellen van vragen twee lezingen ideaal zijn.

Verder bestaat de mogelijkheid om lezingen te koppelen aan een bezoek aan een van de molens of aan een geleide wandeling langs bv de Verdwenen Stadsmolens van Weert met uitleg op locatie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s