Start Goedbezig Weert

Vastleggen in volledig scherm 13-1-2015 081103.bmp

Ook Molenstichting Weerterland is zaterdagmiddag op Het College van de partij bij de kick off van Goedbezig Weert en het Samenfonds 0495. Als organisatie die volledig afhankelijk is van vrijwilligers, is Goedbezig Weert voor de molenstichting een belangrijk portaal en initiatief. Wij hebben als molenstichting ook op dit moment een aantal lopende vacatures voor vrijwilligers. Kijk daarvoor maar eens op http://www.goedbezigweert.nu bij de molenstichting. Of kijk op https://molensinweert.com/vrijwilligers-bij-molenstichting/ en meld je online als vrijwilliger aan. Uw hulp is nodig en u bent van harte welkom.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s