Nieuwe folder voor molen Sint Jan

Vastleggen in volledig scherm 10-11-2014 134552.bmp

Annika Frencken van Frencken Style is druk voor ons bezig met de nieuwe folder van de molen Sint Jan in Stramproy. Ook deze folder krijgt de nieuwe huisstijl voor onze molenfolders zoals we die eerder vorig jaar geïntroduceerd hebben voor de Sint Annamolen van Keent. Met de rode hoofdkleur en vooral met de mooie opengewerkte tekening van de molen. Zodat de constructie van de molen goed voor de lezer te bekijken is. De nieuwe folder voor de Sint Jansmolen komt nog dit jaar uit. Volgend jaar volgen nog de nieuwe folders voor de molens De Nijverheid in Stramproy en Sint Anna in Tungelroy.

Advertenties

One thought on “Nieuwe folder voor molen Sint Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s