Website druk bezocht

Op deze cijfers over het bezoek van onze website zijn we best wel wat trots. Je zou eigenlijk willen dat iedereen die via het internet kennis maakt met de Molenstichting Weerterland en met de Weerter molens dat ook daadwerkelijk zou doen.

Ruim 138.000 bezoekers voor de website in een tijdsbestek van 12 maanden is een mooi aantal. Bovendien noteren we jaarlijks een stijging. Uit de statistieken is ook goed te zien hoe de belangstelling voor onze website en onze molens in de vakantiemaanden fors toeneemt.

Vastleggen in volledig scherm 31-10-2014 135353.bmp

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s