Wilhelmus Hubertusmolen heropend

Wilhelmus Hubertusmolen Weert

Wilhelmus Hubertusmolen Weert

Na een ingrijpende en omvangrijke opknapbeurt is zondagmiddag de Wilhelmus Hubertusmolen langs de Eindhovenseweg (Oude Hushoverweg) feestelijk heropend. Dat gebeurde in aanwezigheid van talrijke relaties, vrienden en bekenden van de moleneigenaren Rolf Zincken en Ton Nouwen en belangstellenden uit de molenwereld.

Binnenkort start onder in de molen restaurant OH30 (Oude Hushoverweg 30). De molen zelf is ingericht als woning en kan mogelijk in de toekomst dienst gaan doen als Bed & Breakfast. Het belangrijkste is echter dat de molen ook weer gaat draaien. Daarvoor zal vrijwillige molenaar Frans Deben verantwoordelijk zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s