Fietsen langs de 6×600 molens

Wie zondag 5 oktober de molens die meedoen aan Molens6x600 wil bezoeken, kan uitstekend op de bonnefooi langs de zes windmolens rijden. Maar er ligt ook een, landschappelijk aantrekkelijke, fietsroute en autoroute klaar. Deze routes kunnen op zondag 5 oktober bij de molens van Keent, Hushoven, Swartbroek, Tungelroy en Stramproy meegenomen worden.  

Fietsroute langs de molens van Molens6x600

Fietsroute langs de molens van Molens6x600

Daarnaast zijn de fietsroute en de autoroute ook te downloaden vanaf de website 6x600molens.wordpress.com vanaf de pagina mediabestanden. Bovendien wordt de route ook gedeeltelijk met behulp van pijlen uitgestippeld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s