Weert finalist bij Communities in Bloom met Cultureel Erfgoed

Molenstichting Weerterland ontving vandaag onderstaand bericht:

De organisatie van Communities in Bloom heeft bekend gemaakt dat Weert finalist is voor het certificaat Cultural Heritage!

Weert is dus finalist voor de titel winnaar van Communities in Bloom 2014 én maakt kans op een bijzonder erkenning voor inspanningen op het gebied van cultureel erfgoed.

Dit laatste is zeker mede te danken aan jullie enthousiaste medewerking. Mooi ook hoe je de jury op jullie Facebook-pagina hebt gezet en berichten hebt gedeeld.

Bij het indienen van de aanvraag voor het certificaat mochten we beperkt stukken meesturen en maar één foto. Wij hebben toen gekozen voor jullie foto van de Anna Keent.
Verder hebben we de kalender van de stads- en dorpsgezichten, het boekje van de OMD Groen van Toen en het katern over Weert bij het blad Monumenten (okt 2007) meegestuurd. De molens spelen steeds een prominente rol en jij brengt de molens, samen met de stichting tot leven.

Alle deelnemende gemeenten konden op diverse certificaten inschrijven. Dat we een finaleplaats hebben behaald met ons erfgoed is een mooie opsteker voor Weert en alle vrijwilligers.

Vanzelfsprekend is Molenstichting Weerterland erg ingenomen met dit bericht. Het is een blijk van waardering voor en een erkenning van de inzet van onze vrijwilligers voor het behoud en beheer van de Weerter molens.

De definitieve uitslag is op zaterdag 20 september, tussen 15 en 17 u plaatselijke tijd Charlottetown, Oost Canada (5,5 uur tijdverschil)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s