Bezoek van Jury Communities in Bloom

Jurybezoek

Jurybezoek

De jury van Communities in Bloom, de Canadese en internationale wedstrijd naar de Groenste Regio bezocht Weert. De jury beoordeelt het groen maar óók het cultureel erfgoed. In in dat rijtje horen zeer nadrukkelijk ook de Weerter molens thuis. Dus was er tijdens de rondgang van de jury door het Weerter buitengebied aandacht voor de molens. Ruim aandacht zelfs met een bezoek aan de Sint Annamolen van Keent. Daar kregen de juryleden eerst een presentatie over de Molenstichting Weerterland en vervolgens werd, afwijkend van het programma, door de juryleden ook de tijd genomen om de molen te bezichtigen. 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s