Jeugd ontdekte de molen

Jeugd ontdekte de molen

Het weer werkte allerminst mee. Toch kijken we terug op een geslaagde molendag. De bezoekers die de storm en de aanhoudende regen trotseerden, waren extra gemotiveerd om een kijkje in de molen te komen nemen en de molens te komen ontdekken.
Bij de Sint Annamolen van Keent volgden enkele jongeren van N’Joy een molenaarsles met de molenaars Gerie Fijen en Nuël van den Hurck. De kinderen spraken af in de toekomst vaker naar de molen te komen.
Ook de restauratie van de Wilhelmus Hubertusmolen aan de rand van de binnenstad van Weert trok tussen alle buien door nog flink wat kijklustigen en Frans Deben en Geert Hannen lieten de molen na jaren van stilstand weer draaien. In Stramproy was het de nieuw aangelegde buurtmolentuin van de Nijsmolenbuurt die bezoekers konden bekijken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s