Voorbereidingen NLDoet

Voorbereidingen NLDoet

Op 21 en 22 maart wordt de landelijke vrijwilligersactie NLDoet georganiseerd door het Oranjefonds. Vrijwilligers komen een of twee dagen klussen bij verenigingen, stichtingen en instellingen. Karweitjes die normaal blijven liggen worden dan aangepakt. Ook bij de Sint Annamolen van Keent, molen De Nijverheid in Stramproy en molen Sint Jan in Stramproy wordt aan NLDoet meegedaan. De voorbereidingen zijn al in volle gang en bij de molens is duidelijk te zien dat ze tijdens NLdoet van de partij zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s