Werk rond Sint Jansmolen in Stramproy

Werk rond Sint Jansmolen in Stramproy

Niet alleen rond molen De Nijverheid, de Nijsmolen, in Stramproy investeert molenstichting Weerterland samen met veel vrijwilligers veel tijd, werk en energie in de verbetering van de openbare ruimte rondom de molen. Ook bij de Sint Jansmolen in Stramproy is de voorbije weken veel gedaan om de directe omgeving van de molen aan te pakken. De wildgroei rond het vroegere molenmagazijn is opgeruimd, het terrein is netjes opgehoogd, geëgaliseerd en ingezaaid en de oude POT binnenroede (1898) wordt momenteel opgeknapt. De oude roede wordt bovendien op enkele poeren gelegd en zal straks dienst doen als rustplek.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s