Veiligheid op de molens

Afbeelding

Nadat eerder de afgelopen maanden de risico-inventarisaties op de Sint Jansmolen Stramproy en de Nijverheid Stramproy zijn uitgevoerd, staat komende zaterdag de inventarisatie van molen Sint Anna van Keent op de agenda.
Ook hier wordt grondig geïnventariseerd welke veiligheidsrisico’s aan het draaien en malen en aan het bezoeken van deze molens kleven. Na de inventarisatie bij de molen van Keent volgen ook nog inventarisaties op de Sint Annamolen in Tungelroy en molen De Hoop in Swartbroek.
Na deze grondige inventarisaties volgt per molen de diepgaande evaluatie van de risico’s en wordt een programma van technische aanpassingen en/of organisatorische maatregelen (met prioritering) opgesteld.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s