Kom zaterdag sfeer proeven

Kom zaterdag sfeer proeven

Molens zijn altijd interessant om te bezoeken en te bezichtigen. Molens verenigingen techniek, historie, voeding en toerisme. ’s Avonds komt daar ook nog sfeer en gezelligheid bij. Want in een draaiende molen bij maneschijn hangt een heel bijzondere sfeer. Kom daarom zaterdagavond sfeer proeven op de mooi binnen en buiten in het licht staande Sint Annamolen, de witte molen langs de Keenterstraat. Een unieke gelegenheid ook voor alle amateur (en beroeps)fotografen om mooie sfeerfoto’s van deze molen te komen maken. Dat kan zaterdagavond buiten rondom de molen maar ook binnen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s