Nieuwe molenaars

2013-05-11

Drie vrijwilligers bij molenstichting Weerterland doen deze week hun molenaarsexamen. Ze hebben de afgelopen jaren bij Jac Nijs in Stramproy en in Hamont op de Napoleonsmolen bij Harry Wijnants hun opleiding gevolgd. Als ze slagen en daar gaan we eerlijk gezegd wel van uit, gaan de drie draaien op onze molens. Chris Venner in Keent op de Sint Annamolen, Frank Oosterhuis op de St. Annamolen in Tungelroy en Jac Leijssen bij molen De Nijverheid in Stramproy. Er zijn op dit moment nog 2 vrijwilligers als molenaar in opleiding.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s