Nieuwe vrijwilligers

Nieuwe vrijwilligers

Molenstichting Weerterland heeft zaterdag zes mensen mogen ontvangen en verwelkomen die belangstelling hebben om vrijwilligerswerk voor de molens te gaan doen. De interesses van de nieuwe vrijwilligers zijn daarbij erg breed: van eventueel starten met de opleiding tot molenaar, via gastheer/gastvrouw tot klussers, tuinier en bestuurslid. Hiermee is de molenstichting erg blij. De komende weken gaan we met de nieuwe vrijwilligers een kennismakingsronde langs de vier door de molenstichting beheerde molens maken en krijgen de vrijwilligers alle informatie over de molens en molenstichting.
Wie ook belangstelling heeft om vrijwilliger bij de molenstichting te worden, kan zich nog steeds aanmelden. U bent van harte welkom. Aanmelden kan via deze link https://molensinweert.com/vrijwilligers-bij-molenstichting/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s