Groen

Groen

Moet voor één keertje kunnen. We hebben wat met de LED’s gespeeld met als resultaat dat de St.-Annamolen van Keent de komende avonden groen ziet. Niet van ergernis maar als teken van feestvreugde dat Weert naast Groenste Stad van Nederland 2013 nu ook Groenste Stad van Europa is geworden. Tijdens de finale van Entente Florale Europe in Nieuwpoort (B) lag er voor Weert een Gouden Award te wachten. Ook de Molenstichting heeft een heel klein steentje aan dit succes mogen bijdragen. Dus stralen we de komende week ’s avonds Groen van Trots.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s