Zilveren Molenwiek voor Jo Beliën

Image
Bij de start van het buurtproject Nijsmolenbuurt Verandert heeft Molenstichting Weerterland de Zilveren Molenwiek uitgereikt aan Jo Beliën uit Stramproy. De Zilveren Molenwiek is een onderscheiding die door Molenstichting Weerterland is ingesteld om mensen met opmerkelijke verdiensten voor het behoud van de Weerter molens in het zonnetje te zetten.
Eerder werd de onderscheiding al toegekend aan Frits Weerts en Mevr. Joke Jongeling.
 
Jo Beliën verricht met grote regelmaat vrijwillig kluswerkzaamheden in de door de molenstichting beheerde molens. Zo zorgde Jo Beliën de afgelopen jaren al voor het leggen van een nieuwe vloer in de Sint Annamolen van Tungelroy en recent het vervangen van de vloer en het verbeteren van het voorterrein bij de Sint Annamolen van Keent. De laatste tijd is hij zeer nauw betrokken bij de technische en organisatorische voorbereiding van het buurtproject Nijsmolenbuurt Verandert. Bovendien verzorgt Jo Beliën het stratenmakerswerk bij het realiseren van een nieuw voorterrein bij de molen van Nijs.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s