Stenen voor een nieuw voorterrein

Stenen voor een nieuw voorterrein

De plannen voor herinrichting van de omgeving van molen De Nijverheid in Stramproy krijgen hun definitieve vorm. Op 21 september wordt het startsein voor het karwei definitief gegeven. Maar ook voor die datum wordt er al het nodige werk verzet. Zo zijn deze week de nieuwe maaskeien die straks het voorterrein zullen sieren, besteld. En ook de bestelling voor het nieuwe, door Mols geleverde, hekwerk rond het terrein is de deur uit. Binnenkort moet begonnen worden met het leegruimen van het gebied en het rooien van al het groenmateriaal dat we in de nieuwe opzet van de buurtmolentuin gaan hergebruiken. Werk aan de winkel dus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s