Gastvrouwen/heren zoeken collega’s

Afbeelding

Deze molengastvrouwen en -gastheren bij Molenstichting Weerterland zoeken enkele nieuwe collega’s.

Samen met de molenaar zijn ze de gastvrouwen en gastheren het visitekaartje van de Weerter molenstichting op onze molens.  De molengastvrouwen en -heren verwelkomen al onze bezoekers. Dat kunnen dagjesmensen zijn, toevallig passerende fietsers en wandelaars, toeristen maar ook groepen of belangstellenden die speciaal naar de molens komen voor een bezoek aan de molen.

De gastvrouwen/heren vertellen met plezier en overgave over de molens, de molengeschiedenis, de molenstichting en ze leiden de bezoekers door de molens rond. Daarnaast houden ze ook een oog op de veiligheid in en rond de molen. Dat doet deze actieve en enthousiaste groep vrijwilligers nu al op enkele van de door de Weerter molenstichting beheerde molens. Maar we willen de gastvrouwen en gastheren graag op alle vier molens introduceren. En mogelijk de molens ook vaker kunnen openstellen.

Daarvoor moeten de gastvrouwen en gastheren echter wel personele versterking krijgen.
Is deze vrijetijdsbesteding Iets voor u? Neem dan met ons contact op. Meer over het molengastvrouw en -gastheer zijn, leest u op:https://molensinweert.com/vrijwilligers-bij-molenstichting/molengidsen/  Daar kunt u zich bovendien ook makkelijk aanmelden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s