Feest in Tungelroy

Feest in Tungelroy

Zondag is het kermis in Tungelroy. Feest dus in het dorp. Dat wil de molenstichting Weerterland graag meevieren. Dus is de Sint Annamolen aan de Tungeler Dorpstraat zondag ook in feeststemming. Molenaar Jan Moonen laat de molen vanaf 10.30 uur draaien (als er voldoende wind staat natuurlijk) en de molengidsen leiden u op de molen rond. Bovendien zullen ook de deelnemers aan de culinaire aspergesfietstocht zondag bij de St. Annamolen aanleggen. Inschrijven voor die fietstocht kan via het IVN Weert of bij Natuur- en Milieucentrum De Ijzeren Man. Starten is tussen 10 en 12 uur.
Foto: Mark Coolen Fotografie, Nederweert.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s