NLDoet op Sint Annamolen Keent

NLDoet op Sint Annamolen Keent

Met bijna een maand vertraging vanwege de voortdurende winter, is zaterdag 6 april toch nog de NLDoet actiedag gehouden op de Sint Annamolen aan de Keenterstraat. Een groite groep vrijwilligers van de Rotaryclub Weert kwam een dag lang klussen buiten rondom en binnen in de molen. De driehoek tegenover de molen werd aangeplant, er is een molentuin aangelegd, een oude roldeur werd stevig onderhanden genomen en de molenkeuken werd gewit. NLDoet is een actiedag met vrijwilligers onder auspiciën van het Oranjefonds.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s