Molen De Windhond in Soest

Molen De Windhond in Soest

In de Molenaarskamer bij molen De Windhond in Soest werd vrijdag de voorjaarsvergadering van de Molenadviesraad van vereniging De Hollandsche Molen gehouden. Molenstichting Weerterland heeft zitting in deze adviesraad.
Belangrijke zaken als ontwikkelingen in subsidieland, provinciale en regionale verschillen in het toepassen van de (landelijke) subsidieregels, veiligheid en het molenbeleid kwamen aan de orde. Ook werd de Hollandsche Molen Academie geintroduceerd. Die gaat cursussen, expertmeetings, workshops en werkateliers organiseren. Alles bedoeld om de deskundigheid over alle thema’s die verband houden met het beheer en behoud van de molens te vergroten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s