Camera-systemen in drie molens

Tijdens een korte bijeenkomst zijn in molen De Nijverheid in Stramproy de twee nieuwe camera-systemen die stichting Bedrijvencompetitie De Greep naar de Hoorn de Molenstichting heeft geschonken,overgedragen.AfbeeldingVoorzitter Wim Hoogers van de stichting Bedrijvencompetitie stelde in de molen in Stramproy het camerasysteem in gebruik.

De molens van Keent, Tungelroy en de Nijverheid in Stramproy zijn nu ieder met een camera-systeem uitgerust. In Keent is deze voorziening betaald door de Sponsorwinkel Weert.In Stramproy en Tungelroy nam de Stichting Bedrijvencompetitie deze investering voor haar rekening.

Door de camera’s met beeldscherm kunnen mensen die van een rolstoel gebruik moeten maken voortaan ook de verder alleen via trappen bereikbare molenzolders bekijken. Het systeem blijkt echter ook erg gewaardeerd te worden door bv mensen met hoogtevrees en door iedereen voor wie het beklimmen van de smalle, steile molentrappen een hindernis vormt.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s