Straattheater in Annamolen

De Sint Annamolen aan de Keenterstraat was op vrijdag 10 augustus een van de speellocaties tijdens de Theater op Straat fietstocht. Gedurende de dag legden tussen 11 uur en 17 uur ruim 700 bezoekers aan bij de molen. 

Veel belangstelling voor Theater op Straat bij Annamolen

De laatste ‘echte’ vakantiedag van deze zomerschoolvakantie van 2012 was ideaal om een leuke en verrassende fietstocht rondom Weert te maken. Onderweg tijdens de door het Centrummanagement Weert georganiseerde fietstocht kregen de deelnemers op een zestal locaties een theatervoorstelling voorgeschoteld. In de Sint Annnamolen kon het publiek genieten van Barts Vertelcarrousel.

Voor veel deelnemers aan de theaterfietstocht vormde het bezoek aan de voorstelling in de Sint Annamolen een eerste, oppervlakkige, kennismaking met een molen. Onze beide molenaars Gerie Fijen en Nuël van den Hurck zorgen er wel voor dat de interesse van het bezoekers door de rustig draaiende molenwieken niet alleen voor het straattheater maar ook voor de molen gewekt werd. Regelmatig kregen onze vrijwilligers van de bezoekers dan ook de vraag ‘wanneer de molen zelf te bezichtigen was.’

De eerstvolgende mogelijkheid daartoe biedt zaterdag 18 augustus vanaf 13.00 uur. En tijdens de Open Monumentendagen op 8 en 9 september a.s. is de opvallende Sint Annamolen aan de Keenterstraat in Weert beide dagen geopend.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s