TV-opnames voor NLDoet op Annamolen

NLDoet, de landelijke vrijwilligers activiteitendagen onder auspiciën van het Oranje Fonds, trekt altijd erg veel mediabelangstelling. Meestal zijn het de leden van de Koninklijke familie die bij het doen van vrijwilligerswerk op de voet worden gevolgd door talrijke cameraploegen. Maar ook de modale vrijwilligers van NLDoet komen gelukkig in beeld. Daarom was een camerateam voor het Oranje Fonds zaterdag een hele middag in Weert op de Sint Annamolen aanwezig om opnames te maken.

Allemaal verzamelen voor een camerashotje met de molen als achtergrond

De hele middag was de ploeg voor het Oranje Fonds in weer bezig met het op de voet volgen van de vrijwilligers tijdens het witten van de muren in de molen. Ook werden er een aantal clipjes opgenomen die in de aanloop voor NLDoet 2013 op de tv als reclamespotjes voor NLDoet2013 te zien zullen zijn. Dat betekent dus dat het klussen op de Sint Annamolen voor NlDoet ook volgend jaar veelvuldig op de tv in beeld zal komen.

Bovendien worden de opnames van zaterdag in Weert (en de opnames die elders gemaakt zijn) door het Oranje Fons ook gebruikt voor het samenstellen van een tv-documentaire over NLDoet. Deze film komt ook op de website van NLDoet te staan.

NLDoet vrijwilliger Ben Hodzelmans vertelt voor de camera wat er zo leuk is aan NLDoet

Onze NLDoet vrijwilligers en Molenstichting Weerterland hebben met plezier aan het maken van deze opnames meegewerkt. Benieuwd zijn we natuurlijk allemaal naar het uiteindelijke resultaat. Als dat resultaat net zo goed wordt als het resultaat van het kluswerk van de vrijwilligers die twee dagen in de Annamolen van Keent en in molen De Nijverheid in Stramproy bezig zijn geweest, dan mogen we meer dan tevreden zijn. Voor de Molenstichting Weerterland was NLDoet 2012 nu al een groot succes dat zeker om een vervolg in 2013 vraagt,

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s