Bezoek uit tal van landen

Onze Weerter molens hebben niet over belangstelling te klagen. Een blik in de gastenboeken die in ieder van onze vier molens liggen, bewijst dat.

Spaans, Arabisch en Nederlands in ons gastenboek

Molen De Nijverheid aan de Veldstraat in Stramproy mag zich regelmatig verheugen in bezoekers uit verschillende verre laden. Afgelopen dagen kreeg molenaar Jac Nijs op een middag gasten uit Spanje, uit een Arabisch land en, iets minder ver, uit België op bezoek op de molen. Die schreven allemaal in hun eigen landstaal een boodschap in het gastenboek. Wie het Arabisch machtig is, mag ons vertellen wat er in het gastenboek staat neergeschreven.

Ook grijpen steeds meer Geocachers de gelegenheid aan om hun gps-zoektocht naar een verborgen schat te combineren met een molenrondleiding. Ook dat levert steeds vaker waarderende reacties op. Al met al een leuke ontwikkeling.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s