Zilveren molenwiek voor Frits Weerts

De Zilveren Molenwiek, de onderscheiding waarmee Molenstichting Weerterland mensen met bijzondere verdiensten voor de Weerter molens eert, is toegekend aan Frits Weerts. De zilveren draagspeld, ontworpen door goudsmid Diana van der Linden uit Weert, werd tijdens de Sint Victor-viering van de Weerter molenstichting uitgereikt.

De draagspeld: De zilveren molenwiekDe Zilveren Molenwiek voor Frits Weerts

Frits Weerts is mede initiatiefnemer geweest tot de oprichting van de Molenstichting Weerterland. Daarnaast was hij jarenlang motor van de molenstichting. Tot zijn afscheid in mei 2011 was Frits Weerts bovendien enkele jaren voorzitter van de stichting. Hij zette zich bovendien binnen de Limburgse molenwereld extra in voor de regionale samenwerking en voor de versterking van de positie van de molens ook als toeristisch belangrijk kenmerk voor Midden-Limburg.

De Zilveren Molenwiek voor Frits Weerts

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s