Twee vierdaagsen langs onze molens

We hebben het hier al vaker mogen constateren: onze molens beginnen steeds meer in de belangstelling te staan. Ook bij organisatoren van activiteiten in Weert zoals de avondwandel4daagse van AV Weert en de fiets4daagse De Peel. 
Beide organisatoren hebben de Molenstichting Weerterland gevraagd de molens langs het parcours van deze twee vierdaagsen open te stellen. Een verzoek waar wij met plezier aan proberen te voldoen.
In de eerste volle week van juni voert de 3e dag van de wandelvierdaagse langs de Sint Annamolen van Keent. In overleg met de organisatie hebben we afgesproken dat tijdens de uren dat de wandelvierdaagse deelnemers de Annamolen aan de Keenterstraat passeren, tussen 17 en 21.00 uur, de molen geopend zal zijn en zo mogelijk zal draaien. Ook is bezoek van de molen mogelijk. Molenstichting Weerterland zal zich dan ook aan de wandelaars presenteren.
Een maand later, vanaf 12 juli wordt Fiets4Daagse De Peel verreden. Op de 3e dag komen de fietsers tijdens de dagtocht die richting België gaat, langs de molens De Nijverheid en Sint Jan in Stramproy. Ook hier is afgesproken dat De Nijverheid die dag in ieder geval geopend is en zo mogelijk zal draaien. Bezichtiging van de Sint Jansmolen willen we zo ook organiseren.  
Bij beide activiteiten moet rekening gehouden worden met een deelnemers van enkele honderden mensen.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s