Bezoek eens een molen met rondleiding

Molenstichting Weerterland verzorgt voor families, bedrijven, verenigingen en instellingen speciale molenrondleidingen op verzoek. Een leuk en verrassend wat anders familie-uitje of uitstapje.
Voordeel van een dergelijk bezoek is dat er meer tijd vrijgemaakt kan worden voor uitleg over de molens, de functie van de molens, de geschiedenis van de molen en het molenaarschap. 
Van de mogelijk om een speciale rondleiding op een van onze molens te boeken hebben de afgelopen maanden al verschillende families en instellingen gebruik gemaakt. Zo zijn twee woensdagavondgroepen afgelopen maanden op bezoek geweest bij De Nijverheid en jl zaterdag kwam een familie van 30 personen uit Sittard de molens in het Weerterland bekijken. Daarbij werden ze ontvangen en door het bestuur van de Molenstichting Weerterland op molen De Nijverheid rondgeleid.
Een molenbezoek kan altijd met de Molenstichting Weerterland afgesproken worden. Daarbij is het ook mogelijk om tijdens het bezoek een consumptie te gebruiken. Boeken van een molenbezoek kan via de website van de Molenstichting Weerterland. In samenspraak wordt uw bezoek aan een van onze molens dan netjes geregeld.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s