Molenkalender positief ontvangen

De Weerter Molenkalender 2011 die zondag tijdens een informele bijeenkomst bij zaal Dennenoord in Weert ten doop werd gehouden, is positief ontvangen. De eerste exemplaren van deze jaarkalender, waarvoor dertien Weerter beeldend kunstenaars op verzoek van de Molenstichting Weerterland ieder een schilderij, tekening of aquarel van een van de Weerter molens hebben gemaakt, werden aangeboden aan mevr. Joke Jongeling van de gemeente Weert en Mevr. Marianne van der Elsen van de Limburgse Molenstichting. 
Met het uitgeven van de molenjaarkalender 2011wil de Molenstichting Weerterland markeren dat 2011 voor de Weerter molenstichting het jaar van de Weerter molens wordt. Eind 2010 zal de restauratie van de vier molens die de molenstichting voor de gemeente Weert als eigenaar van deze molens, beheert, worden afgerond. En in 2011 wil de MS Weerterland samen met de vrijwillige molenaars de wieken van deze Weerter molens met grote regelmaat laten draaien.
De luxe uitgevoerde jaarkalender is in Weert te koop bij Reisbureau Paulissen aan de Beekstraat 60 en in Stramproy bij boekhandel Benelux. De luxe kalender kost 9.90 euro.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s