Website Molenstichting blijkt een hit

De website van de Molenstichting Weerterland blijkt een waar schot in de roos te zijn. De voorbije maand mei werd de site www.molensinweert.nl liefst door 5.987 personen bezocht. Daarmee is de afgelopen maand mei voor de molenwebsite de drukste maand geworden sedert de site in augustus 2008 in de lucht kwam.

In de afgelopen twaalf maanden (juli 2009 tot en met mei 2010) hebben totaal 49.261 verschillende mensen een kijkje op onze website genomen. Deze aantallen verbleken natuurlijk bij het bezoek aan grote landelijke en internationale websites maar als kleine lokale molenstichting zijn we met dit bezoek toch best tevreden. Het is een uitstekend middel om de rest van de wereld van ons bestaan te laten weten. En we laten nu ook via Twitter van ons horen!

De drukst bezochte pagina’s zijn de voorpagina, de pagina nieuws, de pagina’s over de molens in het Weerterland en over de restauraties die in volle gang zijn. De pagina waar de minste belangstelling voor bestond is de pagina bestuur. Maar toch waren er in mei nog altijd 52 mensen nieuwsgierig in wie nu het bestuur van de Molenstichting vormen.

Voor de komende maanden hebben we een aantal vernieuwingen van de website in de planning. Zo willen we ons winkeltje waar mensen bv het boek over de Sint Jansmolen of fietsroutes kunnen bestellen, wat professioneler opzetten. En we streven ernaar om de logboeken van de molens ook online te plaatsen.
Wij houden iedereen op de hoogte.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s