Zoeken naar nieuwe Vrienden

In de eerste weken van het nieuwe jaar zijn de bestuursleden van de Molenstichting Weerterland actief op zoek gegaan naar nieuwe Vrienden van de Weerter molens. Ieder bestuurslid benadert een aantal potenti?le molenvrienden en nodigt hen uit om daadwerkelijk Vriend van de Weerter Molens te worden. Bovendien worden de komende weken ook een aantal bedrijven benaderd met het verzoek de Molenstichting of projecten van de Molenstichting financieel te steunen. De steun van Molenvrienden en van bedrijven is voor de Molenstichting onontbeerlijk om enkele plannen te kunnen realiseren. De eerste resultaten van de actie zijn hoopgevend maar er mogen en moeten nog heel veel Vrienden volgen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s