Uitbreiding bestuur molenstichting

Met de benoeming van Frits Weerts tot nieuwe voorzitter van de Molenstichting Weerterland en de uitbreiding van het bestuur met twee particuliere moleneigenaren, Anke Verheul en Rolf Zincken, heeft de molenstichting een belangrijke stap gezet. Bovendien is de stichting erin geslaagd een ambtelijk secretaris voor de stichting in de persoon van Marianne Op den Kamp Smans aan te kunnen trekken. Een bestuurlijk secretaris moet nog benoemd worden.

Nu de restauratie van het gemeentelijk molenbezit in volle gang is (de restauratie van de Sint Annamolen in Keent start begin 2010) kan de stichting zich gaan richten op haar belangrijkste taak: zorgen dat de molens ook voor de toekomst behouden blijven. Daarvoor hebben we vooral voldoende Vrijwillige Molenaars nodig. Daarvoor ook moet het bestuur van de stichting nog uitgebreid worden met een jeugdige vrijwillige molenaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s