Kunstroute Stramproy

Zaterdagmorgen ben ik even een kijkje gaan nemen bij de Sint Jansmolen in Stramproy. Dat is een van de locaties waar zaterdag en zondag en volgend weekeinde beeldend kunstenaars hun kunstwerken tonen tijdens de Kunstroute Stramproy.

Bij de Sint Jansmolen staat mooi keramisch werk van kunstenares Marlies Beans. Startpunt van de 12 km lange fietsroute, die ook met de auto afgelegd kan worden, is ’t Atelierke aan de Oude Trambaan in Stramproy. Onderweg komt u op een aantal plaaten, vooral bij enkele historische boerderijen, deze tentoonstellingen in de openlucht tegen.

Als interessante fietsroute zeker aan te bevelen om te rijden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s